IF Ila SWE 1842

IF Ila SWE 1842

Att vara liten i en stor värld.

På sensommaren 2018 köpte vi en gammal IF (från 1975) med segelnummer SWE 1842.Den här bloggen handlar om vår IF som heter Ila.Ila är vår 2:a-båt men skall definitivt inte ses som någon B-båt. I sin litenhet erbjuder Ila stora fördelar i jämförelse med vår semesterbåt.

Småfix i veckan.

Teknik & FixPosted by Jim 2018-09-17 19:43:56
Under veckan så har jag hunnit att byta lite fler linor och skruva fast lite lösa beslag. Jag har också fått dit ett cunningham på storseglet. Den trasiga gummicorden till storsegelkapellet är också bytt.

Pentry och vask har jag demonterat och plockat hem. Vi får fundera på hur vi bäst skall lösa detta i framtiden, men tillsvidare får den ligga i förrådet.

Även de båda borden har jag tagit hem för att fixa till i vinter.

Jag har en solcell liggandes sedan tidigare. Den är något för stor i ena riktningen för att sitta bra på ruffgaraget. Det kräver lite tankeverksamhet innan jag monterar den, men det är ju synd att den skall stå därhemma och samla damm. När jag tänker efter så har jag också en regulator liggande i någon låda.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.